Troscherrytomatenlijn

Van Nature heeft binnen het segment troscherrytomaten vier verschillende soorten troscherrytomaatjes zelfstandig gepositioneerd. Alle vier de troscherrytomaatjes onderscheiden zich op smaak, productpresentatie en kwaliteit. De tomaatjes worden aangeboden in een eigen 3kg doosje of in houten kistje met bedrukking, een sjerp en/of eigen etiket.

“Robijnen van moeder natuur”

 

Arezzo:

                                                                                                          De Arezzo mini cherrytomaten worden met veel vakkennis, aandacht en liefde geteeld. De smaak van dit kleine rode tomaatje is zoet, aromatisch en heerlijk!Arezzo   

De uitzonderlijke smaak zorgt er voor dat de Arezzo mini cherrytomaatje ideaal zijn voor gezonde tussendoortjes.

 

 

Firenze:Firenze

Firenze cherrytomaten worden geteeld met zorg, aandacht en passie. Dat proef je in de volle, aromatische smaak van de kleine tomaten, die zoet, verfrissend en pittig zijn.

De opvallende smaak maakt ze de ideale snacks tussen de maaltijden door, voor een hartig hapje of ingrediënt voor salades.

 

            Rimini:

Rimini

De Rimini troscherrypruimtomaatjes worden met veel vakkennis, zorg en aandacht geteeld. Dat merkt u aan de heerlijke en authentieke smaak van deze tomaatjes.

De stevige vruchten zijn zoet en vol van smaak waardoor ze ideaal zijn voor in een salade of zo te serveren als een smakelijk en hartig hapje bij de borrel.

 

 

Siena:Siena

De Siena mini troscherrypruimtomaatjes worden met zorg, aandacht en liefde geteeld. Dat vind u terug in de authentieke smaak van deze tomaatjes, die zoet en aromatisch is.  Deze smaak zorgt er voor dat de Siena tomaatjes ideaal zijn voor een gezonde snack tussendoor of tijdens een borrel, of een smakelijke toevoeging in de salade.

 

Benieuwd hoe het smaakt? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Lees hier de nieuwste Meer van Nature!

Lees meer!