Speel de video voor ons verhaal


Over ons

 

Van Nature is een vereniging van telers én een ketensamenwerking tussen telers en handelsbedrijven. Als één van de grootste telersverenigingen van Nederland beschikken we over een breed assortiment groenten en fruit. Van smaakvolle vruchtgroenten en verfijnd zachtfruit tot stevige vollegrondsgroenten en rijke smaakmakers zoals pepers.

De leden van Van Nature zetten zich dagelijks in om smaakvolle en verse groenten en fruit van topkwaliteit te telen. Op moderne bedrijven met innovatieve teelttechnieken telen zij volgens de modernste standaarden en strengste eisen op het gebied van voedselveiligheid.

Meer weten over onze telers? Hier stellen de telers van Van Nature zich voor: https://www.nature.nl/nl/telers/overzicht

 

 

Lees meer

Onze producten

 

Al onze prachtige en verse producten worden met zorg en aandacht geteeld door telers met vakmanschap. De kwaliteit van onze producten wordt als bovengemiddeld beoordeeld door onafhankelijke experts. Alle Van Nature telers zijn Global Gap gecertificeerd en hebben daarnaast, afhankelijk van de klanten en markten die ze beleveren, nog aanvullende certificeringen, zoals BRC of Planet Proof.

Onze concepten

Het is onze overtuiging dat concepten alleen dan succesvol zijn wanneer ze bijdragen aan de positie en omzet van onze klanten. Uitgangspunt is daarom altijd informatie over consumentenvoorkeuren en -gedrag.

Bekijk concepten

Lees hier de nieuwste Meer van Nature!

Lees meer!